Om oss

Tre svampar är en familj företag som startades i början av 2000. Vår familj som kom till Sverige 1995 såg att det fanns nästan inga alls produkter från Ryssland eller forna Sovjet Union i Sverige.

Vi bestämde oss att ändra det och ta med det bästa från Öst till Väst!

Tre Svampar

Första idén var att börja producera ostronskivlingar i öst och sedan sälja i väst. Tyvärr så visade sig väldigt svårt att importera färska svampar in till EU på den tiden. Däremot hittade vi redan på ett rolig namn – “Tre Svampar” som stod för våra familjemedlemmar.

Kuriöst så visade sig även att det fanns ingen rysk vodka på den tiden på systembolaget. Alla varumärket som utgav sig vara “ryska” var egentligen ägda av stora internationella företag och producerade inte heller i Ryssland. Det var då företaget ansökte om en alkohollicens och lyckade ta in en klassisk, rysk öl – “Zhiguli” på systembolaget.

Företaget har drivits länge av min mor, Vera Röstlund ihop med sin man, Lars Röstlund. Förkrossande så har min mor gått bort 2018 men familjen bestämde sig att fortsätta jobba vidare med företaget.

Vår vision är att visa de produkter från länder i öst för människor i Europa.

Ilja Belobragin

VD

Tre Svampar

Hem
Om oss
Kontakta oss

Produkter

Mjöd
Vin
Stark sprit
Alkoholfri dryck

Restaurang

Vi ser fram emot att bli er favorit leverantör!

Kontakta oss

+46 70 403 56 56
restaurang@tresvampar.se

Kontakta oss

+46 8 437 646 66
info@tresvampar.se