Restaurang

Bästa produkter från Öst till Väst

Vi levererar idag våra produkter till flera restauranger i hela Sverige. Vi är den största importören av alkoholhaltiga varor till Sverige från alla länder from Sovjet Union.

Under alla år som vi har jobbat, har alla kunder vara nöjda av vår arbete. För lagerhållning och utkörning samarbetar vi med JFHillebrand.

Mjöd - uppfriskande nordisk dryck

Mjöd är troligen den äldsta alkoholhaltiga drycken. Innan människan kom på hur man omvandlar druvor till vin eller sädesslag till öl.

Se mjöd

Vin från området där vin uppfanns

Vin är troligen de mest omskrivna och omtalade drycken idag. Variationen på viner är enorm, allt spelar roll, vindruvan eller vindruvor som är valda, den marken druvan växer i, klimatet just den året druvan växer, tillverkning och lagringsmetoden.

Se viner

Stark sprit

Länder i östEuropa har en lång tradition av starka drycker. Vodka är till exempel en sådan produkt. Gjord baserat på olika sädesslag så har det blivit ett kännetecken för Ryssland.
Oftast den finaste vodkan brukar använda råg eller vete som råvaran.

Se starka drycker

Alkoholfri dryck

Självklart finns det alkoholfria alternativ som vi säljer.
Inom Öst Europa och Ryssland finns den en hel del goda alkoholfria drycker som är värda att smaka.

Se alkoholfri drycker

Kontakta oss

Är ni nyfikna på att prova våra nuvarande produkter eller har ni en fråga om en produkt som ni skulle vilja ta in från länder inom forna Sovjet Union – maila oss på restaurang@tresvampar.se eller ring direkt på +46 70 403 56 56.

Tre Svampar

Hem
Om oss
Kontakta oss

Produkter

Mjöd
Vin
Stark sprit
Alkoholfri dryck

Restaurang

Vi ser fram emot att bli er favorit leverantör!

Kontakta oss

+46 70 403 56 56
restaurang@tresvampar.se

Kontakta oss

+46 8 437 646 66
info@tresvampar.se